Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min närskog i Västerås. Egen bild.


Första blåsippan i Råbyskogen


Jag är så överlycklig och glad

att ha funnit första blåsippan

i min vackra skog just idag


En dröm som jag hade i natt

då jag skulle ut med dotter

på skotertur som planerats


Lukten av tall och gran så

välgörande liksom fågelsång

och hackspettars hackande...


De stora bamsestenarna där

tomtar, troll och älvor gömmer

sig minner om Elsa Beskow


"Om det är en dröm

så låt mig få drömma"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-26 19:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbara vår
härligt!
2022-03-28

  Eva Helene VIP
Så inspirerande fint, väntar fortfarande på min.
2022-03-27

  Niliboy
Njut av livet Bibbi det gör jag sedan jag börjat motionera, men jag har långt till skogen!
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP