Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild från igår.


Råbyskogens Hackspettar.


Att ha tre av alla sorter just i min skog är jag så stolt och glad över

De hörs ständigt med sitt hackande ljud och gör sig påminda...


Min skog är full av liv varför jag ofta söker mig dit och mediterar

Harar och igelkottar har jag under min altan och matar där...


Gud varit så god emot mig som lät min son finna en bostad

just här på bottenplan och lätt att ta sig ut med rollatorn...


Dessutom så perfekta och underbara grannar åt alla håll

som ofta stannar till och pratar då jag är på altanen...


En fastighetsskötare som ställer upp som en liten hustomte

i ur och skur sommar och vinter och alltid finns till hands


Vad skulle allt detta vara om inte Guds omsorg och kärlek?

med barnen inom räckhåll utom en som bor i Amerika...


"Tack för allt gott du mig ständigt ger

att känna älska och äga

tack gode Fader för mycket mer

än jag kan nämna och säga!"

Barndomssång.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-27 09:33



Bookmark and Share


  Thylacine
Låter fantastiskt fint!
Skulle behövas mer av sånt i världen.
2022-04-04

  Eva Helene VIP
I ödmjukhet och tacksamhet skrivet, mycket fint och hjärtevärmande.
2022-03-28

  mare VIP
Så positiva rader
gläds med dig!
2022-03-28

  Eva Langrath VIP
Amen
2022-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP