Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorry för felskrivningen det finns vissa som förstod innebörden har idag 30 mars 2022 redigerad texten.


Heders till US pres/redigerad

 

 

Av två "tabbar " som påstås ha gjorts av  Joe Bidén

så är det "tabbar" som jag ger mitt helhjärtade stöd till

 

för visst är tokstollen i öst - både stöddig och galen

ja, jag håller med om "tabbarna" två och säger

med hederskarlen i väst

om attt den stöddiga galna tokstollen

i öst och om dennes galna vänner

 

att

vänner till tokstollen

och tokstollen självt

måste inse

 

de har ingenting längre att göra i maktens portar

och de kan aldrig få sin vilja fram hur de än hotar

 

För vi demokratins länder och främst vi små

vägrar låta oss tystas ner

vi är fria och vi vägrar låta slakta

våran lillebror Ukraina

 

 

 




Fri vers av Flicis VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-28 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP