Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Inspiration efter en gemensam lunch med fika idag.


Nya toner


Min älskade granne

fått gitarren stämd


Nya toner ljuder

ifrån lägenheten


Toner från fornstora dar

från kändisåren i TV...


Nu väntar jag bara

på ny diktning...


av alla de slumrande

talanger i konstnärssjäl




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-31 12:56



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint med levande musik förmedlat av en älskad granne.
2022-04-01

  Niliboy
Finns det något underbarare än gamla frälsas!?
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP