Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nordiska Musikskolans Gymnasium i Sthlm hade konsert i Konserthuset i Sthlm. Egen bild.


Barnbarn medverkade


Stolt och lycklig farmor

fick följa med på en

fantastisk konsert

igår på Konserthuset


i storstaden ...


Nordiska Musikgymnasium

var arrangör denna gång

där barnbarn medverkade


Lyckades få med många

i min stora släkt som

skålade med vin i pausen


En alltigenom lycklig dag

att minnas länge

i ålderns höst...





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-06 09:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt!
2022-04-09

  Niliboy
Så fint kära farmor!
2022-04-07

  Eva Helene VIP
Så fint och glädjerikt!
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP