Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


rädd.

Du såg på mig.
En stöt gick genom kroppen.
Jag är rädd.
Rädd för att det kan vara kärlek.
Du log lite.
Jag kunde inte le.
För jag var rädd.
Rädd att det skulle gå fel.
Som förra gången.




Fri vers av brainwashed
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-08-02 20:26



Bookmark and Share


    Camillaa
Sann text :)
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed