Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang

Pistolskott, blödande sår
Och ensamma soldater på fältet.

Kan du känna minorna
Under asfaltens gråa fasad?
Ser du bortsprängda städer
Och lämnade barn?

Eller kan du blunda och
Sova gott.
Utan att se misären
På insidan
Av dina ögonlock.

Likt dalande löv på hösten
Faller bomberna.
Över sovande barn
Och vakande vuxna.

Men jag dömer inte gud.
Jag dömer människan.




Fri vers av brainwashed
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed