Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Fel har aldrig kännts så rätt.

Jag är som i en plexiglas bubbla med dig.
En sån som aldrig går sönder.
Hjärtat slår fortare och du försöker lugna det
med milda ord som bara du säger.
Men hjärtat slår bara extraslag.
Även om allt är fel,
så har fel aldrig kännts så rätt.

(bara för att hjärtat aldrig lyder)




Fri vers av brainwashed
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-05-27 21:50



Bookmark and Share


  LillSandra
så sant :) fint skrivet ;)
2007-07-27

  millie
nice ;)
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed