Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Johanna.. Det var ett tag sen jag skrev den, men jag hoppas du läser den. :)


Gud var aldrig på våran sida.

På något sätt gör det ont.
När hon bara ligger där, andas, sover,
Finns till.
Vintersolen skulle ju stråla över oss,
Kyssarna skulle hålla oss varma.
Kärleken hålla oss i styr.
Men gud var aldrig på våran sida.

Jag trodde du var den enda för mig,
Flickan i mitt liv.
Men du var hon som höll mig borta från sorg.
Och nu har jag en annan.
Som tar hand om mig, älskar mig.
Precis så som vi gjorde.
Men gud var aldrig på våran sida.




Fri vers av brainwashed
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-27 22:09



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Vackert skrivet.. Hoppas hon den är menad till läser den! För den var fin (:
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed