Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Veritas darling, vetitas.

Jag skriker ut allting genom högtalarna inuti mitt huvud.
Där ingen hör eller bryr sig.
Du bara stirrar på mig, men svarta tomma ögon.
JAG ORKAR INTE MER!
Det är vad jag skriker, i mina högtalare.
I tomma spår av kärlek.
Men du förstår inte mina ord,
De som aldrig förut var så svåra att tyda.
Är det så här det känns att ..

Tappa greppet?




Fri vers av brainwashed
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-03-30 21:57



Bookmark and Share


  LillSandra
mycket Bra skrivet, jag förstår dina texter sååå bra för dom är så lika mitt tänkande, you know babe Puss
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed