Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Livet som mig själv.

Det regnade från paraplyet
Och jag föll från marken
Äpplena faller mot trädtoppen
Medan jag ligger på molnen
Och jag tittade upp på världen som en dag

Slutar som jag.




Fri vers av brainwashed
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-02-28 19:28



Bookmark and Share


  LillSandra
ja tänk va härligt, like that**... puss
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed