Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Reklampaus mellan liv och död.

I ren förtvivlan söker jag en filt. Där under begraver jag mig, slår på CD:n och låter den spelas (Om och om igen).
Saknar dig, så otroligt mycket.
Men vad vore jag utan dina andetag?
Finns du där om jag ringer?
Orkar du lyfta på luren så jag får höra din röst?
Jag kryper längre in under filten och leker med en penna.
Dränker mina tankar i bläck.
Usch, jag är så äcklig.
HORA, HORA. HORA
(tack så mycket)
ÄCKLIG, ÄCKLIG, ÄCKLIG
(gömmer mig under filten)
SVAG, SVAG, SVAG
(pappa snälla tyst.. shh)
FEG, FEG, FEG
(snälla, jag ber dig.. tyst..)
KLARAR SNART INTE MER
Filten kväver mig långsamt, så jag trycker upp huvudet en bit ovanför.
Fumlar efter telefonen, slår in ditt nummer bara för att titta på det.
Göra mig säker att jag kommer ihåg det.
GLÖMSK, GLÖMSK, GLÖMSK.

JAG VET, KAN INTE BARA ALLA HÅLLA KÄFTEN, DET DÄR VAR DROPPEN FÖR MYCKET, SÅ NU RANN LIVET ÖVER KANTEN. SLUTA KLAGA PÅ MIG!!!





snälla..?




Fri vers av brainwashed
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 23:12



Bookmark and Share


    Sushi
fan vad jag känner igen mig

skitbra
2007-05-29

  LillSandra
Å fan va ja mår dåligt i min själ när jag läser texten, de är otroligt bra skrivet... *keep up the good work** <3 puss
2007-04-09

    Jennifer
Grymt bra text, man känner paniken och ångesten. Jag gillar ditt sätt att använda orden. Toppen :)
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed