Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku.


Pappa.

Pappa, det gör ont.
Och jag vill inte mer nu.
Rör mig aldrig mer.




Fri vers av brainwashed
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 12:44



Bookmark and Share


  LillSandra
sorgligt =(
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed