Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja.. bisexuell ftw ;o


förträngd kärlek.

Du hade den där personligheten,
Som alla älskade,
Och även jag.
Du hade den där tuffa utsidan,
Men den mjuka och trasiga insidan,
Som jag faktiskt såg.
Du tog mitt hjärta ifrån mig,
Det gav mig rysningar,
Och drömmar.
Om dig.
Fantasier som jag inte ville ha,
Som jag inte förstod.
Men jag visste nog från börjat att det var kärlek,
Men jag ville inte inse det.
Kunde bara inte hända,
Kunde inte vara sant.
Att du, är en hon.




Fri vers av brainwashed
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-06-05 23:49



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Bra skrivet!! Men det är kanske många som tycker att det är fel att vara bi, lesbisk elr bög.. Men det fattar inte jag. Man älskar den man älskar och så är det bara!
2010-07-24

  LillSandra
fin * de flyter så fint när man läser.. å så är de så mkt känsla i dom som me dina alla dikter ;)
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed