Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


jag älskade dig.

Närheten.
Den var allt just nu.
Sekunderna vart minuter.
Varför bry sig?
Inget var värdefullare än dig.
Inget.
Du höll mig i din famn.
Så som ingen gjort förut.
Jag älskade dig.




Fri vers av brainwashed
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-08-02 20:31



Bookmark and Share


    Camillaa
Väldigt fin, den verkar äkta!!
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed