Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolltrumma

Jag är höjd över havet
sjunken djupt i himlarna
min solmogna himlakropp
mina skuggvuxna sår.

Kärleken bor i mitt blods trolltrumma
själen bor i mina andetag.
När jag lever skänker jag bitar av den
till dig som vill andas mig
andas in sol och skugga
rymd och yta.

Och bladens klyvöppningar
måste vara så öppna som möjligt
när de skapar det enda
som är riktigt verkligt i världen:
sötma och luft och svalka och mull
och rotfingrar som borrar sig
djupt ner livet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-08 15:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint
Jag skänker dig min kärlek
det enda jag har kvar
låt den stanna i ditt hjärta
i eviga dar

2022-04-08

  Jan Widströmer VIP
Jordisk extas och tilltro. Vilsamma ord.
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP