Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt dig förvandlas i det nya livet


Världen, De vilsna


Man är vilsen, mycket vilsen
Var finns nyckeln till alla svar?

Hur skall man leva i denna världen?

Nyckeln och Livet finns i Guds ord, Han vill lägga sanningen i våra hjärtan.

Man är vilsen, ja mycket vilsen, många söker och söker men hittar inte Guds ord.

Du vinner ditt liv när du förstår Guds ord. När du slutar att titta på världen som det du vill ha.
Du vinner ditt liv och får evigt liv när du öppnar ditt hjärta för Gud, DÅ vet du vart och vilken väg du ska gå.

Guds ord berättar sanningen om det som sker nu och hur KORT vår tid på jorden är.
NU är det dags att förvandlas, förvandla ditt sinne och ta fram det goda, det du växer utav, NU är det dags att förvandlas- bli ett Guds barn!

Dikt och bild ©Maria







Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-16 00:48



Bookmark and Share


  Koloristen
Det behövs påminnas om att utan Kristus som frälsare så går människan evigt förlorad.

"Se, nu är den välbehagliga tiden; se, nu är frälsningens dag" (2Kor.6:2).
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet