Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världen


De vilsna del 2

Allt är planerat, det borde ju alla förstå, de vilsna vet ej vad det är de ser.
Den turbulens som nu breder ut sig kommer tyvärr att bestå

När man läser Guds ord ser man tydligt ett mönster, Från GT till NT,
Ja testamenten berättar.
Allt är planerat, världen går omkull, det borde ju alla förstå
Gud sitter i sin himmel och ser på människors drag,
Gud vet allt och människor spår om den väg de ska gå.
De lyssnar inte till auktoriteten, som ju Gud själv är.
De lyssnar bara på dem som den felande vägen går

Allt är planerat, NWO är en stor organisation
Som kommer att ta över inom kort.
Då blåser alla rättigheter och kontanter och mera bort.
Då blir det ett skri runt om i världen och chip och stordatorer styr allas steg,

Vi är snart där, Diktaturer över hela vår värld,
Då finns det inte mycket till flärd,
Att drömma om gamla tider och 80-tal, medan du i mardrömmen går.

Jesus kommer snart tillbaka och då börjar det verkliga stora, de vilsna förstår ej situationen: ATT hemlandet finns i Guds himmel!
De trodde inte på Guds-orden och får därför gå kvar i Antikrist's mardömsvärld.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-16 17:46



Bookmark and Share


    Audit
Om Jesus kommer tillbaka kommer han väl visa oss alla vägen till himmelriket? Trodde inte att det var för några få. Men jag kan ha missat något.
2022-04-21

  MariaEvighet
Ja sannerligen väntar det en uppgörelse och en dom, den är snart här, ja. /Maria
2022-04-16

  Koloristen
"Vi är snart där, Diktaturer över hela vår värld, Då finns det inte mycket till flärd,
Att drömma om gamla tider och 80-tal, medan du i mardrömmen går."

Bra fångat!

Dom och undergång väntar denna onda värld. Den som tror något annat är bedragen.
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet