Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUR får man evigt liv?


Det eviga livet med Jesus



Det eviga livet är evigt
Men så få får leva det

Det eviga livet vinnes med hård kamp
Men så få vill strida för sitt liv

Det eviga livet är evigt,
Jag fann sättet att kämpa mig fram

Det eviga ä r evigt och inget annat

Vad behövs för att få evigt liv?

Jo, JESUS och frälsningen, där finns det eviga,
det som också DU kan få! Evigheten med Jesus är:

VÄRT ALLT!!
Allt du kan tänka och se, Vaka och be
GE dig själv chansen! Livet med Jesus.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-17 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet