Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivandet springer på (eller lommar vidare) en bit till.. ..mellan en handfull poeter. G gav mig de tre orden "moloken, slokande, ministrars". Lagt till 18 så blir 21 ord.


Lokomotiv saknar solsken i blick (stafett 39)

 

 

 

moloken

lunkar tågresenären

mellan inställda stationer

miljoner steg

hundra mil

slokande skolboksblick

coolmelankolisk

till ministrars massmöte

månader försenad

majmolnig

genom aprilsolen

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-18 15:43



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Emmen myllrar vidare.
Det här påminner lite om hur drömmar brukar vara, man kämpar på - men man kommer för långsamt framåt…
Kanske är det the peace train som missar så många platser?
2022-04-20

  Cikoria Blå VIP
"coolmelankolisk" vilket fantastiskt coolt ord!
2022-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Ser en nedläggningshotad tåglinje framför mig. Här skapar du bilder, minsann!
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP