Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET


I Himmelen får jag leva och sjunga


I Himmelen får jag sjunga och vara glad.
I Himmelen får jag vara en ny person, d v s
Jag befanns duga och jag fick nåd att få vara med.

I Himmelen finns inga sorger, därför är jag glad.
Alla tårar jag haft finns inte där, de plågar inte och hjärtat gör inte ont.
I Himmelen är det som det ska vara, något så underbart jämfört med jorden.
Inga ord kan beskriva vad som finns och är där ...

I Himmelen, i Himmelen.... där vill jag för alltid vara.
Jesus är min Far och bäste vän, snart öppnas dörren för den som skall dit in.

Vill du med? Jesus gör dig fri.

Dikt och bild ©Maria






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-19 00:11



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Himmelen är en fin beskådan :)
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet