Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet, nuet och det du inte vet..


De vilsna, del 3 /LIV

De vilsna är verkligen vilsna för de tror på allt de ser och hör.
De vilsna vill inte gå sin egen väg, de går massornas väg,
och går därför fel.

De vilsna är stöpta i samma mönster, ja massorna leder,
De vilsna gör inte som de bör, de tänker inte själva,

Det finns andra som vill berätta, ja om sanningen i världen,
De vill berätta att Jesus kommer snart tillbaka och att Jesus strider för oss
som är vakna.

Att vara vaken och alert är ett måste,
att se, att höra, att tänka annorlunda,
Allt måste ju funka, I de tider vi är i är det ett måste att påläst vara,
Det finns en skara som vill leva för Jesus, de är inte många, men kommer att få se himmelen öppen,

Det finns en skara som vet var räddningen finns, I Guds stora famn, och där borde alla vara.

Dikt och bild ©Maria






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-04-20 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet