Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv

så många ord
som aldrig sagts
så många drömmar
utan möjlighet att frodas
så många känslor
fångade i ett hav

av illusionen

som är mitt liv......




Fri vers av Xena
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-08-03 11:42



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
så många känslor fångade i ett hav
genialiskt!=)
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Xena