Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Förtjänst till Ukraina.


På Bäckbys mötesplats

samlas man till att sticka


Jag stötte på en av kvinnorna

som gav förtjänsten till Ukraina


Jag blev helt förtjust i de små

katterna då jag inte stickar själv


Må inkomsterna komma

där de bäst behövs...


"Gör det lilla du kan

gör det villigt och glatt"


skaldade Lina Sandell




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-30 13:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Så gulliga
fin handling
2022-05-01

  Niliboy
Så fint, så fint kära Bibbi!
2022-04-30

  Eva Helene VIP
Fint, instämmer!
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP