Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunstat

 

 

både du och jag vet
att ingenting kan hända
för du är ett löv i vinden
och jag...

är den droppe regn som dunstat




Fri vers av Xena
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-08-03 13:44



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar den underliggande samhörigheten i dikten=)
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Xena