Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattor

barfota på min vardagsrumsmatta
damm och grus -
rulla matta
bära ut

sopa, dammsuga, våttorka

alla mattor bärs ut och skakas
- en är verkligt nedsliten

min väninna Fatima
har en hallmatta till övers
- in med den, ut med den slitna

i natten tassar jag runt
njuter av hur fint det blev här hemma
och att jag kan dansa på mina mattor!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-27 01:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När städningen är klart
dansar jag med fart
på mitt nya golv
ända till kvartitolv
2022-05-30

  Respons VIP
En dikt om glädjen med att städa - tack för den!
2022-05-28

    Lena Staaf VIP
Lustfylld vårstädning med vänlig granngåva.
2022-05-27

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om vänskap och livsglädje.
2022-05-27

  lila fjäderblomman VIP
här sopas det minsann inte under mattan! :) Härligt med "nytt" o nystädat!
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP