Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bolero

Ännu en dag har vi fått
och den har gått

lik en melodi från en Bolero
av Maurice Ravel

är vi
trummande på varsitt lår

vid varsin skärm
i nattlampans sken

farväl
vi flyter vidare

som tonerna
vi avnjutit

följer
minnet




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-27 23:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härligt livsbejakande text.
2022-05-30

  Kungskobran VIP
Fint harmoniskt, gillar
2022-05-28

    Lena Söderkvist VIP
Mycket fint.
2022-05-28

  Respons VIP
Vackert formulerat!
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP