Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.05.29 söndag. En dag då jag känner att jag inte vill hjälpa världen längre på något sätt.


Bli inte bitter

Det står dig kvar att önska
en tanke till din fria vilja
som befriar dig från slaveriet
världen består av.

Och att den levande känslan
att inte bli bitter växer
sig starkare än aldrig så många
drömmar om livet.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-29 17:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kanske en nödvändig omprioritering, väl skrivet och tänkvärt.
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP