Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den jag vill vara

bortom mitt medvetna jag
finns den kvinna jag borde vara
den glada själ
med livsgnista
och glöd
med självsäkra steg
som till vardags inte finns

bortom
där gömmer sig
den jag vill vara




Fri vers av Xena
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-08-04 10:32



Bookmark and Share


    mmm...mia
Ja det är svårt att hitta sitt sanna jag och våga leva ut henne!
2006-08-04

    Erika H
hitta henne!
vackert skrivet
cissi
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena