Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga tror inte på svaghet

Somliga tror inte på svaghet

De lyssnar inte på den då den väger alltför lätt
De suger inte på den då den smakar alltför surt
De tittar inte åt den då den dyker alltför djupt

Somliga tror inte på svaghet

De är inte starka nog att bygga broar och bero
De ids inte höra läran om sig själva
De vill inte bäras av någon annan än sig själva

Somliga tror inte på svaghet

De stackarna slits ner
I jakten går de under
Under tyngden av den lögn de bär
Tron att de är starka




Fri vers (Fri form) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-03 09:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är oändligt svag.
Min styrka är Jesus.
I mig själv är jag ingenting.

2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP