Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min yngsta dotters examen vid Teologiska Högskolan igår i Stockholm.


Stolt mor


Äntligen klar

efter många

års studier




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-04 10:06



Bookmark and Share


  Feminaz
Grattis vad fint!
2022-06-05

  Niliboy
Va trevligt, en teologie kandidat, själv läste jag bara tio poäng i ämnet. Ohälsa satte stop! Synd!
2022-06-05

  Eva Helene VIP
Att kunna ta tillvara det positiva i tillvaron är klokt att göra, du kan vara stolt och tacksam, som här. Fint!
2022-06-04

  Monika A Mirsch VIP
Lycka till mor & dotter! Kram!
2022-06-04

  Fjellhuldra VIP
Gratulerar till din dotter som är klar med teolog studierna och fin text av dig
Stolt mor.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP