Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara

Att heta Sara
Komma från Vara
Det är inte så bara
Men det är nog ingen fara
Får börja spara
Så jag kan komma till Skara
För där bor klara
Om hon bara kunde svara
Denna ständiga satmara




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-16 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde