Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker utan ljus


i väntans korridorer
styr mörkrets röst
där finns bara tomhet
och ingen tröst

där finns ingen klocka
ingen tid som kan ta slut
ur väntans korridorer
finns ingen väg ut




Fri vers av Xena
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-04 21:54



Bookmark and Share


  PetraSally
väldigt samlad text - liksom...självklar i sin anspråkslöshet....mycket bra, vältalig!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena