Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öronbumerang






Lyssna

Någon

Talar


Tala

Någon

Lyssnar




Övriga genrer av Bim
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-08-05 14:46



Bookmark and Share


  Herr Morris
Enkelt
rakt
bra

ändå
bortglömt
av många!
2006-08-05

  Paraply
Få ord kan rymma mycket
Det tycker jag att dina gör!
Fin balans.
Ger mig något att tänka på...

Föresten så är den jättebra också :)
hälsn.Paraply.
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bim