Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.07.14 torsdag. När jag ser dansen


Mörkrets inbrott

Och jag har
mörkrets inbrott för mina ögon.
Denna mardrömssvärta av kärlekslöshet
och påträngande söta stank av tanklöshet.
Ja, likgiltighet och förakt.

Så ser jag vreden
genom dimmor av djupaste sorg
där min saknad suckar under tyngden.
Ja, den låter allt bero tills tiden är för sen.

Jag vill inte
tala med obekanta. Dessa dårar
och försenade tårar.

Tillbaka till ingenting
igen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-14 13:06



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Stark text, berör.
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP