Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

President.

Jag ska bli president
erövra jordens alla kontinenter
jag ska ta himelen i försvar
och tända alla stjärnor varje kväll

Jag ska få vattnet att rinna
Jag ska få gräset lika grönt som grannens
Jag ska bli president
Med piska och trollsöp
Med tiara och klänning
Ska jag bli president
och ta världen med storm

Jag ska bli president
princessa
med piska och trollspö
med slända och slöja
med diamanter
Ska jag bli president

Pappa
Jag ska bli President.




Fri vers av uNderLig_
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-08-05 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_