Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luggsliten

Du ser på mig nu
med din luggslitna blick
Dina ögon letar sig bort
och tiden ser ner på oss

Jag flimrar inte längre till
mellan dina nervösa ögonlock
De blev utnötta med tiden
Och blicken blev för sliten

Vill stänga ögonen och förblöda
Och slita kalla blickar i stycken
Men om jag blinkar, lossar tårarna
Och då ser jag nog för mycket

av det jag har kvar
Ett tomt ögonpar.







Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-18 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia