Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endast den tro förblir sann, som inte väjer för tvivel, svaghet och mysterium.


Tvivlets tro

När lejoninnans själ flytt bort
Förirrat sig från Lammets vatten
I dalgångarnas mörka stråk
Då saknar hon för det ett språk

Så hör hon då den milda bräkning

Då klär sig snart min illusion
I språkdräkt klar och len som sammet
Ger tvivlandet en trons vision
En trofasthet som tillhör Lammet




Bunden vers (Rim) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-23 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP