Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglenatt, nattskärrenatt

Sommaren ruvar höst.
Vintern ruvar vår.
Min svartaste svärta
ruvar rödglödgad magma.

Själen är färgad av
djuphav och drömskog
i en skuggdans av kvardröjande ekon
efter högljudda tystnader
och suddiga aningar.

Skymningen ruvar ugglenatt
nattskärrenatt
månnatt.
Hjärtat ruvar ensamhet
och längtans mysterium.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-07-30 08:56



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Fin poesi ur naturens skönhet och mystik! "nattskärrenatt" inte allom givet att få uppleva!
2022-07-30

    ej medlem längre
Så vackert diktat
skön poesi
som får mej att känna hopp
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP