Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att jag vaknar och inte känner närheten, som alltid annars.......måste undersökas, även om jag inte är vid mina sinnens fulla bruk


Tidig morgon

Tidig morgon
i trötthetens
och knappa vakenhetens
existens
söker sig foten
över i den andra bädden
vill känna
vill få bekräftat
att min älskade finns där
kan lugnt somna om
en timme till




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-08-06 06:55



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
härlig känsla av närhetsbehov och tryghet.......Så fint skriven
2006-08-06

    C/O
Grattis önskar vi som säger sen natt...
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP