Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyder om du vill


Jag saknar dig

Jag bryr mig

Jag ångrar ord jag sagt

Jag öppnar mig

Jag lyder

Din vilja är min makt

Och jag offrar mig för inget

Om du bara säger till

Jag saknar dig

Jag glömmer

Om det är vad du vill




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-08-06 10:34



Bookmark and Share


  änglasjäl
Jättefint om vad man gör för den man älskar:)
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson