Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad ska man säga. betoningen ligger på \"när\" i första raden eller nåt sånt :) kanske flyter lite bättre då eller nåt. vad vet jag, jag kan inget om sånt här. Rätta gärna om jag skrivit fel nånstans eller så, så rättar jag till det eftersom :) hoppas


Chockbesked

Det var när vi var ute och gick

Du log och det sa bara klick

Och jag satte igång med mitt känslo-omfång
Och du gav mig en oskyldig blick

Och det var när vi satte oss ner

Som jag märkte hur du brukar le

Och det sjönk så djupt in att jag nästan blev blind
Men som tur var så kunde jag se

Och det var när vi sen slummrat till

Som jag fatta precis vad jag vill

Och jag kastades bak i en fruktansvärd fart
Men på riktigt så stod allting still

Och i sådan hög fart så känns allting så klart
Så jag håller dig nära intill




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-08-06 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson