Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm, vad ska man skriva om denna egentligen.. Kanske det finns nån slags handling där inne nånstans.. hoho :) make what you want of it :)


Från höst till vinter

Lyssna på min brutna röst

Men ingen kommer höra

Jag ser mig själv i livets höst

Se men inte röra



Och löven faller allt för fort

När alla träden brinner

Så mycket som jag skulle gjort

Nu innan allt försvinner



Och efter höst är vintern här

I Kylan av mitt sinne

Så ta dig tid så ses vi där

När allting är ett minne




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-08-06 10:41



Bookmark and Share


  änglasjäl
Klockrent!
2006-08-07

  brainwashed
skit bra dikt :O jag älskar den. den har mycket känslor och den rimmar även! ett stort plus :)
ett bokmärke för mig.
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson