Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nilla


allt är blått


himlen är blå
sådär blå som den blir ibland
när kvällen också är blå

hon som var och är min vän
är blott en skugga nu

va fan är det för fel på psykvården!

hur ska hon orka
när ingen gör något

vem ska orka
när inget händer

jag orkar inte
när allt är blått












Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 22:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eftersom jag av naturen är självplågare.
Vrider jag om armen på mig själv för att tvinga mig att läsa en del texter o ta del av upplevelser, utanför ramen av skriven poesi.
2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP