Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selma


hon älskar mig
oavsett

smälter mig
med sina bruna ögon

hon är mjuk och len
vill vara nära

hon fikar gärna
när det bjuds på hembakat

i soffan trivs hon
med huvudet i mitt knä

hon är ren glädje
utan krav

utom härliga promenader

hon är vacker
min grannes cockerspanielflicka




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-06 21:45



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så fin hon är, Selma. En vänskap som består.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP