Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungbräda #8 : KarusellKlanger

 

 

 

Ena kvällen känns du som livfull, skön schlager

Andra kvällen lägger du död klang på lager

Tredje kvällen plockar du spröd sång, så fager

Fjärde kvällen slocknar din stjärna, där jag är

 

Femte dagen hör vi hur bomb långsamt smäller

Sjätte dagen går vi bland blomster och dräller

Sjunde dagen kör vi hårt julpsalmer eller

Nästa dag vi simmar lugnt -  blött solsken väller

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-14 12:07



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Livets skiftningar - eller vardagens åtminstone. Här händer det saker, och det är för det mesta bra. Fin lek med orden!
2022-08-15

  lodjuret/seglare VIP
En del upplevelser är som att vinna på tipset. Andra upplevelser är som att läsa boken 'Eldfödd' av S. King, för tredje gången.
2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP