" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Om att drömma, vakna och att fortsätta stiga upp

 

Minns du
sommaren
då allvar inte inte fanns
och kärlek var allt vi någonsin behövde

 

Minns du
speglarna i vattnet
när himmlen brann
och skogen doftade

Om jag blundar riktigt hårt
kan jag ännu höra tärnans skrik
och känna den lätta beröringen
av dina andedräkt mot mitt bröst

 

Minns du när hösten klippte våra band
Då du och ja upphörde att vara vi
leken som plötsligt blev allvar

Enda sen den dagen
har jag fallit
ändlöst

Kan du tänka dig hur det känns
att falla så

 

Som om någon släppt ner dig i en sinad brunn
du störtar genom luften
ett plan på väg att kracha med hela inredningen
bara väntar på att träffa stenbotten
tror inte man kan sjuka lägre
men den förblir
bottenlös

 

Vad viste väl jag om kärlek den våren
när vintern nu är nära
önskar jag ingenting ogjort
Jag har bara upplevt livet
och det är inget man bör ångra

 

 

Även om en liten del av mig
nog aldrig kommer sluta att falla

 

*

 

 

 

 

 




Fri vers av hallonbåt
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-06 21:24



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert vemod, som föregående skrev perfekt beskrivit, sorg för det som var men inte kan fortsätta...
2006-08-18

  verkligen
så underbart hemsk
och jag kan inte sluta gråta
finns det något värre än sommarkärlek som inte kan fortsätta
perfekt beskrivning! 5+
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt