Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrande och lurad, ww3 har börjat


Vad sker? Är du lurad?

Det sker saker som inte får ske, Visst gör det det?
Kan du se att du ser saker som inte får ske?

Politik
Att gå över lik,
Våra lik.

Det sker saker i världen som inte har några värden,
för de andra,
De som bestämmer.

Bestämmer de, och vi känner?
Känner maktlöshet?

De har ju tagit makten!
De gjorde det utan att fråga,
Kanske fick de en röst,
Men, är din röst hörd?
Räknades den?

Det sker saker som inte får ske?
Visst gör det det? Vem är DU att inte förstå?
Politik kallas det som sker nu- överallt.
Man röstar- och får något hemskt tillbaka!

WW3 har börjat.

Dikt ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet