Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöms

Måste öka farten
så jag hinner med
Sölar ut mitt hjärta på marken
och du kliver rakt i det

Jag borde vara tom
men allting öser över
Inget att förändra
hur jag än försöker

Dina ögon är helt tomma
ändå visar de så starkt
Hon finns kvar i dig
hon är fan överallt

Jag går och väntar
vi står och stampar
Det är allt vi klarar av
Vi kommer ses igen
du kommer vända hem

och sen glöms jag av.




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-09 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia