Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går under nu

Vill aldrig släppa, släppa, släppa
Håller fast, håller fast i dig
Vet du inte, kan du inte se
Hur det är, här hos mig, utan dig
Jag går under nu

Brinner inombords igen
Måste nog skrika högre än
För att du, för att du ska se
Var jag finns, var jag är, utan dig
Jag går under nu

Ibland så tror jag, tror jag, tror jag
Du nog vet, men du håller tyst
Men det är dags nu, dags att gå
Jag förstörs, jag dör ut, utan dig
Jag går under nu

Jag slösar tiden, om igen
Jag längtar efter, efter dig och oss
Helt utan mening och förnuft
Kastar dagar, bort med år, utan dig
Jag går under nu




Fri vers av annikan
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-08-07 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan